mercredi 5 décembre 2007

De Japanse gezichtsmassage


For further information : 0495 60 87 91

Information about the massage in English scroll down.
Information sur le massage plus loin dans le texte.


De duurtijd van de behandeling is 25 minuten. Een optimale frequentie is een keer per week. Regelmatig een massage zal meer effect hebben dan een groter aantal sessies op korte termijn om daarna alles stil te leggen. Een minimum aantal van tien sessies is aangewezen.

The treatment takes 25 minutes. Once a week is optimal. Regular treatments will have more effect than many sessions in a short period to afterwards stop the treatment. A minimum of ten sessions is recomended to obtain best results.







De effecten van een Japanse gezichtsmassage:


1. Het lichaam wordt gereinigd van afvalstoffen
2. Betere circulatie van het lymfesysteem
3. stimulatie van de functiekringen en energiebanen in het lichaam.
4. Vermindering van rimpels
5. Meer zuurstof in het bloed en betere energiedoorstroming
6. Verslankingseffect van het aangezicht
7. Natuurlijke facelift
8. Verjongend effect
9. Vermindering van migraine / hoofdpijnen
10. Vermindert de ruwheid van de huid
11. Anti-vermoeidheid
12. Relaxerend en verminderd stress

De Japanse gezichtsmassage werd ontwikkeld om de gezondheid en het welzijn te verbeteren. Met een nadruk op het voorkomen van en niet op het genezen van bestaande problemen. Deze massage verbetert iemand's schoonheid en verwijdert toxines in het gezicht, balanceert Ki, of levensenergie om de algemene gezondheid te optimaliseren.

De Japanse gezichtsmassage is een diepgaande combinatie van traditionele Japanse medische concepten en uitzonderlijke technieken met de handen. Deze massage is een tak van de japanse geneeskunde en is gefundeerd op de lange traditie van de diagnostische geneeskunst zoals Anma en accupunctuur. De techniek is ontstaan uit Anma en is de laatste 200 tot 300 jaar binnen de schoonheids - en cosmetica industrie verfijnd geweest. Vandaag is de Japanse massage een onafhankelijke werkwijze, autonoom als een domein van de gespecialiseerde therapeutische verzorging.

De Japanse gezichtsmassage is gericht op het werken met de gezichtsmeridianen en Tsubo (accupunctuurpunten) om de hele gezichtshuid, de gezichtsspieren en de interne organen in balans te brengen. Deze doelstelling is uniek. Terwijl de westerse gezichtsmassage enkel de externe huid bewerkt, is de Japanse gezichtsmassage gericht op de toestand van de huid, de subcatane muskulatuur en op ki, of de levens kracht energie, vaak vertaald als "bioelectriciteit".

De westerse gezichtsmassage omvat het zacht strelen van de oppervlakte weefsels.
De Japanse gezichtsmassage past bredere, gevarieerde en meer verfijnde technieken toe. Een varieteit aan oppervlakte strelingen als ook een meer diepgaande druk massage. Er zijn ook vele technische verschillen in hand en vinger toepassingen tussen de westerse en de Japanse gezichtsmassage. De Japanse gezichtsmassage is gebaseerd op percussieve technieken, en combineert dit met diepgaande kneedtechnieken om de muskulatuur onder de oppervlakte weefsels te bewerken.

Het grootste verschil tussen de twee benaderingen is de uit de Japanse traditie voortkomende rijke kennis over het stromen van ki. Hoewel beide benaderingen gericht zijn op de toestand van de huid en de spieren, begint de Japanse benadering met een aandacht voor de basis energetische gezondheid van het lichaam en de weefsels. De kennis van de ki stroming in het gezicht, en de mogelijkheid om de energiestroom doorheen de interne organen in balans te brengen om zo de emotionele toestand te harmoniseren is een heel belangrijk en uniek kenmerk van de Japanse gezichtsmassage.

De Japanse gezichtsmassage stimuleert het zenuwstelsel om de bloedcirculatie te verhogen, reduceert en voorkomt rimpels, herstelt de toestand van de huid en brengt deze in balans, vertraagt het verouderingsproces en je huid ziet er gezond uit en voelt fantastisch.


De effecten van

Aucun commentaire: